Makro Kerstpakketten: het beste eindejaarsgeschenk

12 Oct 2020

Makro Kerstpakketten: het beste eindejaarsgeschenk

Voor bedrijven en ondernemers is het vaak een hele klus om een passend kerstpakket voor hun werknemers te vinden. De organisatie Makro Kerstpakketten kan hier uitstekend bij helpen.


In deze blog vind je hier meer uitleg over, zodat je vervolgens kunt bepalen of deze service past bij je wensen en behoefte op dit gebied.


Wie zijn Makro Kerstpakketten?


Als het draait om eindejaarsgeschenken, dan behoort Makro Kerstpakketten ongetwijfeld tot één van de meest bekende organisaties. Inmiddels zorgen zij al ruim 50 jaar voor toepasselijke kerstpakketten en andere cadeaus voor de medewerkers van diverse bedrijven.


De focus ligt hierbij op het creëren van waardering bij medewerkers, zodat deze bijvoorbeeld meer geluk uit hun werk kunnen halen. Dankzij dit extra stukje aandacht zijn de meeste medewerkers vaak eerder geneigd om betere prestaties te leveren voor hun werkgevers.


Werkwijze Makro Kerstpakketten


Als ondernemer wil je natuurlijk zorgen dat elke werknemer tevreden is met zijn of haar eindejaarsgeschenk. Aangezien dit een stuk makkelijker gezegd is dan gedaan, kun je dit ook gewoon aan een organisatie als Makro Kerstpakketten overlaten.


Hiervoor staat een team van ruim 100 medewerkers klaar om je zo goed mogelijk van dienst te kunnen zijn. Het is vooral belangrijk dat je van tevoren bedenkt voor hoeveel collega's je dit jaar een Kerstpakket nodig hebt.


Vervolgens kun je een afspraak maken waarbij je kunt kiezen uit twee verschillende opties. Stel je hebt namelijk een eindejaarsgeschenk voor meer dan 1000 werknemers nodig, dan kun je het beste kiezen om je te laten adviseren door een van hun accountmanagers.


Hulp van een accountmanager


Voor grote bedrijven die meer dan 1000 werknemers in dienst hebben, bestaat er bij Makro Kerstpakketten de mogelijkheid om je te laten helpen door een accountmanager. Hierbij doorloop je doorgaans een aantal belangrijke stappen. De eerste vier stappen van dit proces staan hieronder kort op een rijtje!

  1. Kennismaking
: Voordat je begint met de samenstelling van het eindejaarsgeschenk, vindt Makro Kerstpakketten het belangrijk om kennis te maken. Zij komen graag bij je langs of je kunt op bezoek gaan in een van de showrooms.
  2. Geschikt product uitzoeken:
 Tijdens deze kennismaking worden ook direct je wensen in kaart gebracht. Denk bijvoorbeeld aan het uitzoeken van één of meerdere producten voor je werknemers. Dankzij de jarenlange ervaring weten accountmanagers van Makro Kerstpakketten vaak precies te vertellen, welke producten bij je werknemers in de smaak zullen vallen.
  3. Uniek maken: 
De volgende stap bestaat uit het op maat maken van het kerstpakket. Hierbij wordt gekeken naar toepasselijke thema's en manieren om het cadeau wat persoonlijker te maken.
  4. Voorstel
: Om alvast een beeld te schetsen van het uiteindelijk cadeau, ontvang je vooraf een creatief voorstel. Hierin staat doorgaans ook altijd een eerste globale planning.


Bezoek een showroom


Heb je minder dan 1000 kerstpakketten nodig? Dan bestaat er de mogelijkheid om je tijdens een afspraak te laten adviseren in één van de showrooms van Makro Kerstpakketten.


Deze afspraak verloopt in de vorm van een persoonlijk gesprek, waarbij je samen met een expert op zoek gaat naar het perfecte eindejaarsgeschenk voor je medewerkers. Hierbij kun je kiezen uit talloze mogelijkheden, zodat je uiteindelijk verzekerd bent van een geschikt kerstpakket.