Ben je ZZP’er in de zorg?

10 Feb 2022

Ben je ZZP’er in de zorg?

Als zelfstandige zorgverlener valt het soms niet mee om aan leuke, passende opdrachten te komen. Natuurlijk heb je inmiddels wat vaste klanten, maar hoe kom je nu aan een nieuwe klant of een tijdelijke cliënt? Je kunt er dan voor kiezen om te gaan adverteren en om foldertjes te maken en deze achter te laten in de instelling(en) waar je werkt, maar werkt dat écht? Zou het niet veel handiger zijn om je in te schrijven bij een bemiddelingsbureau?

Een bemiddelingsbureau voor ZZP’ers in de zorg

Wil je als ZZP’er in de zorg lekker aan het werk? Dan is het alleen nog een kwestie van werk vinden dat bij jouw opleiding en opleidingsniveau past. Wanneer je je inschrijft bij Zinzer, dan kan dat al vanaf niveau 2. Je hebt, om je daar in te schrijven, alleen je behaalde diploma’s en/of certificaten en je KIWA-registratienummer. De KIWA registratie is een harde eis, hierin staat niet alleen dat je voldoet aan alle wettelijke eisen, maar ook dat je in het bezit bent van een Verklaring Omtrent Gedrag, je verzekerd bent betreffende Beroepsaansprakelijkheid en dat je in het bezit bent van geldige diploma’s. Heb je je ingeschreven via de website? Dan kun je al snel de eerste, passende, opdrachten verwachten via de Zinzer app.

Hoe werkt de Zinzer app?

Je krijgt via de Zinzer app vanzelf interessante opdrachten op verschillende locaties binnen. Je kunt hierbij zelf aangeven of je beschikbaar bent en of je een opdracht accepteert of afwijst. De app zorgt ervoor dat alleen opdrachten die bij jou passen aan je worden voorgesteld.

Inschrijven voor deze app is gratis, je betaalt geen bemiddelingskosten en het uurloon is direct duidelijk. In je persoonlijke dashboard voer je je gewerkte uren in en Zinzer zorgt ervoor dat je facturen elke 5e en 19e van de maand naar jouw klanten worden verstuurd.

Net zoveel werken als jij wilt

Je kunt als ZZP’er in de zorg net zoveel uren maken als jij wilt. Met deze app ben je niet verplicht een bepaald aantal uren te werken. Je plant naar jouw kunnen en naar wat bij jou past. De ene maand wat meer, de andere maand wat minder? Dat is geen probleem. Wil je ook nog eigen opdrachten aannemen, buiten de app om? Dat staat je vrij. Je kunt de app zien als ondersteuning om zo meer te weten te komen over werk in Verpleeghuizen, Verzorgingshuizen en bij Thuiszorgorganisaties bij jou in de buurt.